Home

Museum Tromp's Huys is vanaf 2 juni weer geopend!!

 

Vanaf dinsdag 2 juni heten wij u weer van harte welkom in museum Tromp’s Huys. We zijn blij u weer te mogen ontvangen, wel zijn hier een aantal voorwaarden aan verbonden, waarvoor wij dan ook uw medewerking vragen.

Het is uitsluitend mogelijk het museum te bezoeken na een online reservering, ook als u in bezit bent van een Museumkaart.

U kunt per persoon reserveren op een tijdslot voor een bezoek van maximaal 1 uur en 15 minuten. Per tijdslot kunnen wij 2 personen ontvangen. Is uw gezelschap groter dan 2 personen, reserveer dan meerdere tijdsloten.

Komt u alstublieft  precies op tijd voor uw tijdslot naar het museum. Bent u te vroeg, wacht dan buiten tot het tijd is. Bent u meer dan 5 minuten te laat, dan vervalt uw reservering. Wij kunnen in situaties geen veiligheid garanderen aan u, de andere gasten en ons personeel. Er vindt vindt geen restitutie plaats van uw betaling. Eventueel kunt u na telefonisch overleg een ander tijdslot toegewezen krijgen.

Zowel voor uw als onze veiligheid: Heeft u verkoudheidsklachten, bezoek ons museum dan graag een andere keer, ook als u al een reservering heeft gemaakt.

We hebben voor het bezoek aan het museum een aantal spelregels opgesteld:

  • Bij binnenkomst in het museum desinfecteert u uw handen, hangt u uw jas op en plaatst u handtassen en rugzakken in een kluis. Neem bij voorkeur zo min mogelijk bagage mee!
  • Meld u bij de balie o.v.v. de naam waaronder u de reservering heeft gemaakt en indien u een Museumkaart heeft, houd deze gereed om te scannen. 
  • U ontvangt een (gedesinfecteerde) kleurcodekaart met een (nieuw) touwtje, deze geeft uw tijdslot aan. Hang deze zichtbaar om. Plaats de kleurcodekaart na uw bezoek bij de balie in de daarvoor bestemde bak; de gasten die een uur later hetzelfde tijdslot hebben gereserveerd mogen pas naar binnen als uw kaart is ingeleverd. Let u dus goed op uw tijd! Deze maatregel is nodig om het maximum aantal bezoekers in het museum te kunnen reguleren.
  • U bezoekt het museum volgens de aangegeven route. Loop niet tegen de route in!
  • Het toilet is niet beschikbaar, houdt u hiermee van te voren rekening.
  • Na afloop van uw bezoek levert u de kleurcodekaart bij de balie in; indien u nog tijd over heeft kunt u de winkel bezoeken; er mogen max. 2 personen tegelijk in de winkel, dus wacht u even in de gang bij de streep als er zich gasten in de winkel bevinden.
  • En overal in het museum geldt uiteraard: hou 1,5 m afstand!

Dank u wel voor uw medewerking en veel plezier tijdens uw bezoek aan het museum.

Personeel en directie, Museum Tromp's Huys

Vanaf zondag 31 mei is onze reserveringsmodule hier te vinden!