Klantenservice

Levertijd en verzendkosten

De verzendkosten bedragen standaard € 8,00 (binnen Nederland). De pakketten worden verzonden met PostNL. We streven ernaar uw pakket binnen twee werkdagen te versturen, maar dit is afhankelijk van de boottijden en de bezorging van PostNL.

Betaalmethodes

Bestel uw producten uit de museumwinkel door de gewenste producten in uw winkelmandje te plaatsen en vervolgens af te rekenen met iDEAL. Uw bestelling is pas afgerond wanneer wij uw betaling hebben ontvangen. Door een bestelling te plaatsen en te betalen, gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.

Retourneren

Het is mogelijk uw bestelling te retourneren.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren door een mail te sturen naar info@trompshuys.nl. U hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Let op! De (verzend)kosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan het Museum Tromp’s Huys geretourneerd worden.
Voeg een brief met uw naam, adres, rekeningnummer, ordernummer en reden van retourzending toe.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retouradres:
Museum Tromp’s Huys
T.a.v. Retouren
Postbus 11
8899 ZN Vlieland
Nederland

Klachten

Heeft u een klacht over uw bestelde product? U kunt uw klacht kenbaar maken door een mail te sturen naar info@trompshuys.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.